Bøjede eller trykkede ribben

skulderblade.jpg

Derfor kan jeg hjælpe:

  • Ribben, der er slået eller bøjet, gør ofte meget ondt i lang tid. Gennem behandling, kan jeg forkorte tiden og få dig hurtigere tilbage til en smertefri hverdag.

  • Bøjer du et ribben, er det ofte i forbindelse med et fald eller traume - og det behøver ikke være voldsomt for at du kommer til skade. Der sker nemlig tit meget i et fald, som du ikke lægger mærke til, og andre steder i kroppen kan nemt få nedsat bevægelighed eller låse sig efter et fald eller traume. 

  • Jeg kan undersøge om nakke, skulder eller lænd, har en indvirkning på helingstiden for dit ribben.

Mere om fladt hovede

 Kontakt mig 

Mere om bøjede eller trykkede ribben

Oftest er det svært at trække vejret, fordi lungerne og mellemgulvet (diafragma) er placeret under ribbenene. Derfor giver det store daglige gener, når et ribben er slået eller bøjet.

Hvis du døjer med bøjet eller slået ribben er der en vigtig ting du skal vide - smerterne kan afhjælpes! Også hurtigere end, hvis du bare lader smerterne gå over med tiden.

 

Jeg har stor erfaring i at behandle området omkring ribbene, og kan hjælpe din krop med at hele ribbenet hurtigere med osteopatisk behandling.

 Kontakt mig 

Tlf: 93 40 40 20

 Mail: ao.correct@outlook.com 

Correct Me

Bækkeskovvej 4

2665 Vallensbæk Strand

Book en tid 

 Afbud 

Skal ske senest 24 timer før.

 

Det kan gøres online eller via sms eller telefon på tlf. 31 31 95 09. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

Reaktioner efter behandling.

Sundhedsforsikringer

dækker osteopati.

Klik her for at se hvilke.