top of page

Autoimmune tarmlidelser

Derfor kan jeg hjælpe dig, der har problemer med tarmene:

 

 • Jeg er uddannet i hele fordøjelsessystemet. Jeg ved, hvordan det arbejder, hvordan det er opbygget, og hvilke problemer, der kan opstå. Sådan kan jeg hjælpe med at reducere dine symptomer.

 • Vi kan behandle på bindevævet der ligger omkring dine tarme, og kigger holistisk på din kost. Jeg er ikke låst fast på én kostplan eller kost-tankegang, men finder det, der hjælper dig i din unikke situation, og lægger en realistisk plan i fællesskab.

 • De største tarmlidelser er Colitis Ulceros, Chrons sygdom og irriteret tyktarm - IBS. Jeg kan ikke helbrede dem, men jeg kan hjælpe dig til en bedre hverdag, en krop i bedre balance og muligvis til lavere dosis af medicin eller medicinfri perioder. 

Symptomer på autoimmune lidelser:

 

Husk altid at kontante lægen, hvis du har blod i afføring, stærke mavesmerter og/eller feber!

Lægerne er de første, som skal hjælpe dig. Osteopater og andre faggrupper kommer i anden række. Jeg behandler ikke på diagnosticerede tarmproblemer, som jeg finder alvorlige. I så fald vil jeg henvise dig til læge.

 

Årsager til autoimmune lidelser:

 • Ukendt årsag, det kan ramme alle.

 • Problemer med fordøjelsen i mange år.

 • Langvarig stress. 

 • Medicin. Det kan være i forbindelse med andre sygdomme.

 • Inflammation .

Mere om autoimmune tarmlidelser

Kost ved autoimmune sygdomme:

 

 • Kostråd kan variere meget fra person til person

 • Colitis Ulcerosa er en kronisk tarmbetændelsestilstand. Derfor ses ofte god effekt med antiinflammatorisk kost.

 • Chrons sygdom er autoimmun. Det betyder, at der sker en fejl i ens immunsystem, og derfor begynder det at bekæmpe sig selv. Evt. effekt ved ændring af kosten kan variere meget fra person til person. Det vi typisk afprøver først, er at udelukke en eller flere madgrupper samtidig eller en ad gangen, fx komælkeprodukter, glutenprodukter og sukker. 

 • Irritabel tyktarm - IBS kaldes en skraldespandsdiagnose, og dækker over, at der ikke er et fast symptom eller behandlingsbillede på problemet. Her kan kost og behandling ofte gøre rigtig meget, og mange har særligt god effekt med Low Food Map-kosten. Diæten er dog ret omfattende, og skal holdes 100% for god effekt. Det kan dog være nødvendigt at gøre i en periode.

 

Husk! Jeg hjælper dig med at skabe balance i kroppen igen. Jeg kan ikke få dine tarmproblemer til at forsvinde, men jeg kan hjælpe dig med at få ro på dine smerter og leve et liv med lang færre symptomer.

Kontakt os

Hovednummer: 93 40 40 20

Mail Ane: 

ao.correct@outlook.com

Mail Janus: 

janus@rodovre-osteopati.dk

CorrectMe Vallensbæk 

Bækkeskovvej 4

2665 Vallensbæk Strand

Book en tid

CorrectMe Rødovre 

Rødovrevej 404

2610 Rødovre

Book en tid

Afbud

Skal ske senest 24 timer før.

 

Det kan gøres online​ eller via sms eller telefon på tlf. 31 31 95 09. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

Reaktioner efter behandling.

Sundhedsforsikringer

dækker osteopati.

Klik her for at se hvilke.

Akutte henvendelser

SMS Ane:

31319509

SMS Janus:

29829190

bottom of page